sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Tervehdys

Päätin pitkällisen pohdinnan jälkeen perustaa erillisen korublogin. Olen nyt 6 kuukautta harrastanut korujen tekoa, ensin ihan kokeilumielessä ja nyt sitten alkaa koruja ja ideoita tulla niin paljon, että ihan kaikkia koruja en enää itse pysty käyttämään, joten on ehkä aika luopuakin joistakin. Jos kiinnostuit jostakin korusta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostiini. Useimmat täällä olevista koruista ovat myynnissä.

Tässä muutama esimerkki jo tehdyistä koruista.

Tässä kaulakorussa ja rannekorussa on sekoitus kirkkaita lasihelmiä, vaaleanpunaisia mattalasihelmiä, liiloja fasettilasihelmiä ja ruuusaiheisia metallisia välihelmiä. Lukkona on antiikkihopeoitu sydän lukko ja riipuksena iso (4mm ja 28mm) muhkea sydän.
Koru sai nimekseen Lilac.

Tässä rannekorussa on käytetty kirkkaita hopeafoliohelmiä ja lasihelmiä, vaaleanpunaisia maitolasihelmiä ja metallisia sydän välihelmiä. Lukko ja helmikupit ovat hopeoituja Bali-style. Korun nimeksi tuli Maya.

Tämä Maggie koruksi nimetty setti on hyvin klassisen kaunis ja juhlava. Siinä on käytetty mustia fasettilasihelmiä ja hematiittejä, sekä kirkkaita Swarovskin bicone kristalleja. Lukkona on pieni hopeoitu salpalukko ja riipuksena Swarovskin kristallisydän.


Ei kommentteja: